1

Reserveer je datum!

Door te reserveren, zijn wij op de hoogte van de komst van jouw boeket. Er zijn een beperkt aantal plaatsen per week, dus raden we aan te reserveren, van zodra de datum van je evenement bekend is. Dit kan je doen, door een item (of meerdere items) te bestellen. Je kan later nog altijd items toevoegen, maar dan ben je alvast zeker van je plaats!

Na reservatie ontvang je een mail met uitgebreide informatie rond verzending of aflevering.

2

Drogen bloemen

Zodra het boeket is ontvangen, wordt deze per video en foto vastgelegd. Daarna worden de bloemen met de grootste zorg en op professionele wijze gedroogd. Iedere bloem wordt afzonderlijk behandeld.

 

 

 

3

Ontwerp

Wanneer de bloemen volledig gedroogd zijn, wordt er een ontwerp gemaakt. We nemen contact met u op, zodat u het ontwerp kan goedkeuren. Daarna beginnen we de bloemen in te gieten. Dit proces kan enkele weken duren, aangezien het gieten van epoxy in meerdere lagen gebeurd. Als het stuk voldoende is uitgehard, wordt het geschuurd en gepolijst.

 

4

Levering

Nadat jouw unieke bloemstuk uit giethars klaar is, nemen we contact met je op. Als de we de betaling ontvangen hebben, wordt je stuk met liefde en zorg ingepakt. Deze wordt geleverd aan huis, of kan worden opgehaald aan ons atelier.


Registreer je voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!